top of page
  • VVD

Samen grenzen verleggen

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023



"Wij staan voor een gemeente die

klaar staat voor haar inwoners en

ondernemers ook in COVID-tijd!"



Gezamenlijk met VVD Terneuzen en VVD Hulst hebben we in Den Haag aandacht gevraagd voor het in kaart brengen van Covid-steun die mis gaat, het afschaffen van de QR code en de specifieke problematiek aan de grensstreek. We zoeken elkaar als landelijke en lokale politiek op, want samen komen we verder!


Samen grenzen verleggen -VVD regio Zeeuws Vlaanderen
.pdf
Download PDF • 165KB

We kijken hoe we theorie en praktijk aan elkaar kunnen koppelen. Om sneller te kunnen komen tot het oplossen van problemen. Want landelijk is veel kennis over het beleid en de regelgeving. Lokaal hebben wij veel kennis over de context en de uitwerking in de praktijk.


Maar we willen ook kijken naar wat we kunnen leren van het verleden. En beter voorbereid kunnen zijn op onze toekomst. Om het welzijn van mensen, ook in lastige tijden als COVID, te kunnen verbeteren.



Super bedankt Sophie Hermans, voor je bezoek aan Zeeland en aan Sluis. We hebben als ondernemers en VVD vanuit passie onze emoties over de COVID-impact kunnen delen. De situatie aan de grensstreek is anders dan elders. Heel fijn, jouw luisterend oor daarvoor! Het was een waardevolle ontmoeting. En een heel goed begin van een lastig maar o, zo belangrijk vraagstuk. En het echte werk begint nog! We hebben al zin in de volgende stap, fijn die korte lijntjes! Samen grenzen verleggen!





19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page