top of page
  • VVD

Van Fractievoorzitter naar Fractievolger

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023




"Verantwoordelijkheid nemen in de politiek

betekent dat je begrijpt wat inwoners willen."



Ik ben geboren op een boerderij in de Bressiaanse polder, wat nu Waterdunen heet. Tijdens mijn studie, ben ik Politiek actief geworden, eerst in een bestuur en daarna als raadslid en fractievoorzitter. Ik heb mij medeverantwoordelijk gevoeld voor de inrichting en leefbaarheid van de mooie Gemeente Sluis met zijn vele kernen en buurtschappen.


Verantwoordelijkheid nemen in de politiek betekent dat je begrijpt wat inwoners willen. Verantwoordelijkheid nemen in de politiek betekent ook, dat ondernemers op je kunnen rekenen. Onze ondernemers, onze horeca, onze winkels en onze recreatiesector zijn het hart van onze dorpen. Denk aan de moeilijke periodes van lockdown. Binnen de VVD willen we er voor ieder zijn en trekken we ook landelijk aan de bel.


Ik ben 23 jaar voor de schermen politiek actief geweest nu wil ik het VVD-team achter de schermen steunen. Ik ben van jongs af aan al erg voor de liberale gedachte dat je ondernemers en burgers veel ruimte moet bieden. Die boodschap vind ik terug bij de VVD. Een nieuwe tijd voor mij; van Fractievoorzitter naar Fractievolger.

37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page