top of page
  • VVD

Ga vandaag stemmen!

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023




Super veel dank aan alle mensen die er voor zorgen dat alles op het stembureau goed verloopt! Het zijn kanjers. Chapeau!


Lieve mensen,


Ik heb gestemd hoor! Jullie gaan toch ook wel? Democratie is kostbaar. Goed bestuur is belangrijk. Het gaat over het bestuur van de gemeente voor de komende vier jaar! We hebben een mooie lijst om uit te kiezen. Een sterk, stabiel team waar ik me thuis voel. Volg je gevoel. Kies iemand waar je in gelooft!


Vele mensen in de gemeente Sluis kennen mij als mama van Martinique en Justine of als juffrouw Marlou, Dit uit de tijd dat ik als 25-jarige benoemd was als directeur van basisschool Sint Jan in Sluis. En daar is het begonnen. Mijn passie voor het vak, voor onderwijs, adviseren, ondernemen en besturen. Veel gezien, veel gereisd en veel geleerd! In de mooie gemeente Sluis, in heel Nederland en in de hele wereld. Wat ben ik dankbaar voor de kansen die ik gehad heb om zo veel te leren. Nu is het tijd om mij in te zetten voor mijn gemeente Sluis. Think Global act Local!


Door mee te helpen en van Sluis de meest gezonde en gelukkige gemeente van Nederland te maken. De woonproblematiek aan te pakken, voor alle jonge mensen die geen betaalbaar plekje kunnen vinden. Om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid in de kernen versterkt wordt. Door met elkaar te benoemen wat we onder leefbaarheid verstaan en hierover ambities te hebben, doelen te stellen en afspraken te maken. En door te Investeren in Toekomst! Door goede zorg dichtbij en top-expertise als dat nodig is. Door innovatief onderwijs aan te bieden wat kinderen en jonge mensen kansen geeft om het allerbeste uit zichzelf te halen. Maar ook te zorgen dat de bedrijvigheid floreert, werkgelegenheid aantrekt en we allen kunnen genieten van de voorzieningen die hiermee gerealiseerd kunnen worden.


Het is tijd dat we met elkaar zorgen dat het anders gaat! Dat mensen weer met elkaar in contact komen. We hebben elkaar in deze moeilijke tijd nodig. Dat we dingen die niet goed gaan benoemen en er iets aan doen. Dat we onze verantwoordelijkheid nemen en onze rol pakken. Ongeacht van welke partij je bent. Ik pak de handschoen op. Ik wil ervoor gaan. Ik geloof erin dat we het met elkaar voor elkaar gaan krijgen! Ik ben er voor jullie - Lijst 2 Nummer 2


Lieve mensen in de gemeente Sluis; ga ALLEMAAL stemmen. De vorige gemeenteraadsverkiezingen was de opkomst 53%; VEEEL te laag! Dat moet anders, laat je stem niet verloren gaan. Kies voor mensen waar je in gelooft.


Kies uit onze mooie lijst kandidaten!

We zijn er voor jullie!


Ga vandaag stemmen. De stembussen zijn open tot 21:00 uur.







55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page