top of page
  • VVD

Inwoners en ondernemers voorop



“Wij zijn er als gemeente om problemen op te lossen, en zijn dienstbaar en behulpzaam. Daarbij willen we inwoners en ondernemers helpen om wensen en ambities te realiseren ."


Het belang van de inwoners staat altijd voorop. We willen een gemakkelijk systeem inrichten waardoor we de ervaringen van inwoners over gemeentelijke diensten kennen en we snel kunnen reageren op wat er speelt in de dorpskernen. Met duidelijke apps, eenvoudige (online)formulieren, helder taalgebruik en overzichtelijke regels willen we wachtrijen, problemen en frustraties terugdringen. We zijn gericht op het realiseren van wensen en ambities van onze inwoners en zoeken binnen de grenzen van de mogelijkheden mee naar oplossingen.


We houden van goed overwogen besluitvorming en willen geen tijd verliezen. We starten liever en kijken dan wat werkt en niet werkt, om vervolgens te leren van de fouten en tussentijds te kunnen aanpassen. We leren graag van andere gemeenten maar denken altijd vanuit het belang van de inwoners van onze eigen gemeente Sluis. Onze focus ligt op oplossingen voor lokale vragen, problemen en uitdagingen.

50 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page