top of page
  • VVD

Kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023




"Met dit integraal project

creëren we kansen voor de toekomst!"



Van uit mijn achtergrond en expertise in de zorg, waar ik 44 jaar in gewerkt heb, zou ik willen dat iedere inwoner van gemeente Sluis zoveel mogelijk kan rekenen op de zorg die hij of zij nodig heeft. De toekomende jaren staan we voor grote uitdagingen op het gebied van zorg.


Ook het project Toekomstige Zorg West Zeeuws-Vlaanderen waar we al een aantal jaren samen in optrekken, betekent concrete stappen zetten voor toekomstige zorg in onze regio. De thema’s waar samen in optrekken zijn Visie op Wonen, Zorg en Voorzieningen Zorglandschap. Al deze thema’s en nog andere zijn vertaald in het beleidsplan sociaal domein. Ik heb gemeend ja te moeten zeggen tegen verdere uitwerking van het grote project Vitaal West Zeeuws-Vlaanderen.


Met dit integraal project liggen kansen voor de komende tijd voor diverse partijen om onze inwoners zorg te bieden en wonen, cultuur, sport, onderwijs met elkaar te verbinden. Niet alleen kansen maar ook de noodzaak om samen te werken. Tevens vind ik dat wij een vangnet moeten creëren voor hen, die niet voor zichzelf kunnen zorgen of buiten de boord dreigen te vallen.


We gaan voor iedereen gezond of zo snel mogelijk weer beter!

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page