top of page
  • VVD

Gelukkig Nieuwjaar!

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023









"2022 Kiezen voor Toekomst! Volle kracht vooruit!"



We hebben een moeilijk jaar achter de rug, met als klap op de vuurpijl in december de lockdown die veel ondernemers, maar ook werknemers en inwoners van onze gemeente getroffen heeft. Teleurstellend voor eenieder. Maar we geven niet op! We hopen dat 2022 beter wordt en ons kansen geeft. Kansen voor de toekomst. Kansen om samen te focussen op oplossingen. Kansen om te verbinden en empathie te hebben voor elkaar. Kansen om gericht te zijn op het realiseren van onze visie uitgewerkt in ons programma.


Dit willen we bereiken door te laten weten dat we als VVD echt wat willen doen aan het woningtekort voor jonge mensen. Dat we staan voor het belang van inwoners én ondernemers. Dat toeristen welkom zijn, maar overlast niet. Dat we veel meer grip willen hebben door het verzamelen van data, om goede keuzes te kunnen maken. Dat we de allerbeste medische basiszorg in de regio willen en -als dat nodig is- directe korte lijnen hebben tot specialistische expertise. Dat we, door het beste onderwijs en goede opvang, talenten helpen ontwikkelen. Dat we bedrijfsleven en Midden en Klein Bedrijf uitnodigen om samen te werken en ambities waar te maken. En nog veel meer. We nodigen je uit een kijkje te nemen op onze nieuwe website.


We willen een regio zijn waar we kunnen genieten van het leven en gastvrij zijn voor anderen. Daarbij hoort vriendelijk, open, en integer goed lokaal bestuur. We kiezen voor toekomst en volle kracht vooruit!


We wensen u een beter, gezond en hopelijk bruisend 2022!



https://www..vvd-sluis.com


Jack Werkman

Marlou van Beek

Philip Thomaes

Raoul du Fossé

Maaike Basting

Kent Verduin

Daniël Dankaart

Pim Luteijn

Conny Almekinders

Lia Flikweert

Thomas Castelijn

Jurriën Kruithof

Bastiaan Dikker

Stephanie Boon

Bastiaan Apers

Kees Foks

Hans Mesuere

Chantal de Jonge

Johan Provoost

Jacques Suurmond







56 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page